2011 , JANGAN FEMES SANGAT !

Terlebih dahulu selamat tahun baru 2011 korang korang .

Gua ada satu persoalan untuk kalian .

Terutama newbie dalam belog ini , takpun yang semakin meningkat naek .

Ingin tak jadi belog korang femes macam liyana , huda luna , ika honey dan lain lain . Hanis Zalikha , Mr. k , Ben ashari , irene dan elia mana ?

Anda boleh , sempena tahun baru 2011 ini .

Permulaan tahun baru yang baik bagi belog yang tak femes seperti belog diatas itu .



Stats daripada nuffnang dari average bawah 200 visitor uniques kini dalam masa dua hari sahaja atas 2 k visitor uniques .

Hasil daripada entry khairul fahmi che mat dan elia , tengok persamaan khairul che mat , hanis zalikha , julia perez dan elia . Hebat mereka dua ini .

Tak percaya lagi , tengok hasil bawah ini ,



158 visitor view dalam satu masa baca entry mereka .

takda rahsia untuk mendapat sebanyak ini , ikhlas dengan berbloging dapat la hasilnya . Konklusinya disini tiada rahsia untuk mendapat sebanyak itu .

Notakaki : Entry bukan untuk menujuk cuma pembakar semangat newbie untuk jadi macam ini . Terima kasih .

Notakaki : Saya tak femes , Saya ok , Anda ok ?

30 comments:

Huda Luna said...

fezal yang femes saya ok

tqaAwesome said...

eceeeh mendadak gile. nak buat entry pasal fezal lah :p

athirah said...

perghhh... skali zasss jeee

ღEimaneelღ said...

hiks. :) tahniah :)
apepun...u're followed :)

fezaL Mohd said...

huda : tak tak .

tqa : review la hehehe

atirah : hehe , tak femes :(

eimaneel : tima kacih .

ika honey bunny said...

awak buat saya pitam berkali-kali fezal.pitam dan bangun semula, kmudian terpakse pitam kembali.. oke, pitam balik

fezaL Mohd said...

ika : 1.1.11 . tima kasih .

mAy h0ney said...

bila la blg sy nk maju camnie..
huhuh

fezaL Mohd said...

honey : saya tak femes , awk boleh .

cik tomyam said...

saya tak ok. demam tengok you punya post. T.T

fezaL Mohd said...

tomyam : demam , demam ! saya pitam , awk ok .

Ery Farieha said...

awak femes!


*pitam*

fezaL Mohd said...

ery : jom pitam .

sayalah shelly said...

simplenye blog...suka lah..

fezaL Mohd said...

shelly : saya tak femes , saya ok :)

azalia hjsalleh said...

hebaddddddddddddd

sekamar rindu said...

salam...

singgah n follow ur blog..

**1369

YobSumo said...

saya tak femes dan saya tak ok!

haha.

fezaL Mohd said...

azalia : awk hebat , saya ok .

sekamar : ok saya ok .

yob : saya ok :)

mahirahnazlim said...

gi-la !

fezaL Mohd said...

mahirah : huyo !

tiqaa said...

wahhh kebabom! hebat woo! dh nk dkt 3k tuh. :D

Hasrol Nizam said...

wah..itu la penangan keyword.. :D

Pendapat anda?
bagaimana merealisasikan azam tahun baru anda?

Hahazirah said...

smua nk pemes jd blogger. better jd artis or pm mungkin kalo nk sgt femes, btul x? hihi~ just kidding. :P

fezaL Mohd said...

tqa ; fuhhhhhhhhhhhhhhhh .

hasrol : keyword itu apa ? hahaha .

zirah : kapel ngn kunalan bru feemes haah

RedBoys said...

hebat gile dh ni.

*ok. aku pitam*

fezaL Mohd said...

RB : jum ehehe

Fadhilah Mn said...

hebat, hebat.
bila tengok graf tu terus macam fuyoooooh, HAHA

fezaL Mohd said...

fadhilah : huhuuh . pitam !

bukan photographer said...

wow..mencanak naek graf..follower plak bape ramai bertambah dlm masa 2??