HANIS ZALIKHA , ELIA DAN KHAIRUL FAHMI CHE MAT TAK POTONG AWK !

Apa persamaan tiga tiga individu ini ?

Ingat tak ?

Hanis Zalikha sebagai "Fastest Rising People-Google Top Searches Malaysia 2010" manakala Khairul Fahmi Che Mat pulak sebagai individu disebut dalam top 5 Trends Worldwide twitter .

Notakaki : entry lain pasal hanis zalikha .

Tapi sapa Elia ?

Dia adalah gf Khairul Fahmi Che Mat tapi apa yang sama Elia dengan Bf dea dan Hanis Zalikha ini .

Tengok bawah ini ,



Tengok follower si Elia iaitu jejariruncing belog atau tagline dia Elia: Short & Sweet .

Daripada bawah 1 k gua follow sekarang sudah lebih 4 k follow belog dia dalam masa sehari sahaja , 3 k sudah follow . hebat penangan gf khairul fahmi ni .

Ini bukti kehebatan belog jejariruncing .

tengok visitor yang masuk dalam belog dia vistor non stop .

Ini belum stats nuffnang lagi . Tak pernah tengok traffic laju macam tu . Hebat kalau kalau khairul Fahmi ada belog mahu lagi hebat , ini baru awek dia .

Entry lain pasal Khairul Fahmi dan Elia ,

1. Julia Perez hampa dengan Khairul Fahmi .
2 .Persamaan Julia Perez , Khairul Fahmi dan Elia .

Notakaki : Hanis Zalikha , Elia tak potong awk lagi . Kalau Elia ini nak kateogori apa ? kalau Hanis Zalikha gogle , Khairul Fahmi twitter , Elia apa ?

16 comments:

cimut munniey :) said...

perghhhh! tuelah kan. 1hari dah 3000++ followers

khaifaiz said...

xpe... esok lusa senyap la tu

sharaBUNGA said...

gf dye kawan shara kot

Huda Luna said...

Elia nnt potong hanis zalikha

Maisara Aina said...

haha. tu la.semua nak follow die, nak tengok sape lah gf Khairul Fahmi, awek-awek ramai frust kot. hehhe..

rainbowskittle said...

hebat la! kalau la aku ada pakwe main team msia. boleh tumpang traffic sekaki.

iqbalhakimi said...

haha..harap dia ok jek.dapat terima keadaan ni dan pandai handle situasi =)

nuyuEna said...

ngahaha..cam fenomena lak..
t dah senyap sal khairul fahmi..cmne lak visitor blog elia ea..?

wannurfazrini said...

penangan KF , Elia dapat nama . hehe .

fezaL Mohd said...

cimut : hahah tu la . kau bila lagi hehe .

faiz : tunggu je .

shara : yea ke , bertuahnya :)

huda : tak mungkin jaoh lagi tu .

mai : awk pon frust kn kn . hahaha

fezaL Mohd said...

rain : kunalan ada . hahaha

iqbal : dah kua 8tv dah weh hahah .

nuye : cm hanis zalikha la dia nnt

wan : tu la , kapel ngn kunalan cepat . hahah

Nazirul Fariq said...

ai, hang pun banyak gak follower apa ;p

nyna said...

sekelip mata je follower ++
mmg terbaik ah.huhu

fezaL Mohd said...

fariq : mana ada la :P

nyna : haha tu la , hebat bkn .

tqaAwesome said...

agak2 berterusan ke trafik dy nnt..huhu
wallahua'lam~

ROSELLE said...

semoga semuanya baik-baik aja..ada masa lawat blog saya yer...http://cherryice79.blogspot.com