YUNA DAN QI , MEMANG SERASI !

Hi semua .

Ingat tak entry dahulu macam mana detik detik percintaan yuna dan qi bermula , baca sini .



Bukan gua nak cerita pasal tu , gua nak cerita pasal ini .



atas ini fan page yuna rasanya , yang betul yuna ini .

Nah link facebook Qi Razali .
Nah link lagu dea nowhere .

Gua nak bg lu olang dengar tapi tak bule pulak copy code dea .

Dengar lagu dekat page facebook dea ah senang , tajuk lagu nowhere . sangat sweet sangat ! Maybe ditujukan kepada yuna . ehm ehm .

Lirik dea heaven . best !

Notakaki : patut la yuna sayang qi , lepas ni buleh la berduet . hehe .

9 comments:

gaThisLimaNama said...

ni fake yuna n qi page laaa...haih

syafeeqa said...

serius ke dorang couple...?

*asal baru tau nieyh..T______T

mian said...

qi memang style.dari jaman2 die oag lagi dah minat.die berlakon blogger boy lagi la.woww.tervaek

NM said...

Saya reblog this heeeeeeeee =D

http://nabilamozni.blogspot.com/

thanks ! :)

The Sharkox said...

All Yuna's song, HEAVEN!

.Am-OH-Am. said...

oh, kalo kwn aku bce ni, mau tak makan 72 hari. :(

Qi0808 said...

err,tu page betul saya kot...tak tahula kalau ada qi razali lain...:)...and thx for blogging...you are way cool!!!

Ainee Cumi said...

Serius dieowang sweet sangat... Ko dengan apsangan ko pun jadilah macam ni. Mak restui sangat

s.u.h.a said...

sgt la sweet dorg nih.