TERIMA KASIH HANIS ZALIKHA .

Hi semua .

kenal belog ini http://inibelogsaya.blogspot.com/ ?

Ingat tak gua pernah buat entry pasal Hanis Zalikha dan kata tak nak buat entry pasal dea lagi , baca sini koleksi cerite dea .

Gua patah hati , Hanis Zalikha tak datang belog gua . Aziz hazmi buat gua jeles ngn vidiyo dea buat dekat Hanis Zalikha tapi akhirnya tercapai cita cita gua juga Hanis Zalikha lepak belog gua ini .

ce tengok ,






Nak baca entry itu , tekan sini .

Notacinta: lajunya awk like , tak sampai dua minit wall post tu . terima kasih hanis zalikha . Saya kagum dengan awk . Itu je mampu kata :)

Notakaki : awak tak comment , awak tak follow tapi awak like post wall kita dan datang belog kita itu dah ok . saya ok , awak ok !

Notakaki : lisa surihani dah , yuna dan qi dah , neelofa dah , sue ann joe dah lepas ni sapa ? Kepada yuyu zulaikha bila pulak ehm .

2 comments:

ima althafunnisa' said...

ok.. ima althafunnisa' pown dah datang blog u..;)

phee ungu said...

: alaaa . gmbr kecik jee . majuk arh !